Telecare treatment

Behandeling Telecare treatment:

 

Couperose, wat is dat nu eigenlijk?

 

Couperose is een toename en wijder worden van kleine haarvaatjes. Het bestaat uit vele zeer kleine, zichtbare haarvaatjes in de huid die de huid een rode gloed geeft.  De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren en door velen zelfs als emotioneel belastend.

 

Wat houdt de behandeling in:

 

·     Uw huid wordt op milde wijze gereinigd en verfrist. Met de Sensitive Scrub Cream krijgt de huid een diepte reiniging om dode huidcellen te verwijderen.

·     Nadat de huid geen dode huidcellen meer bevat, wordt de huid met een vitamine E concentraat gemasseerd, waardoor er een betere doorbloeding tot stand komt.

·     Daarna wordt uw gezicht en decolleté met een olie gemasseerd.

·     Tenslotte wordt uw huid met Telecare behandeld. Dit is een zeer doeltreffende crème tegen couperose door de hoogwaardige Rutosiden (vitamine P) uit het bosbessenextract. Deze verstevigen de vaatwand van de haarvaatjes vlak onder het huidoppervlak , waardoor de roodheid van de huid zichtbaar afneemt. Om couperose te voorkomen zit er ook een zonnefilter in het product verwerkt.

 

Duur circa 50 minuten - € 35,00