ZEITGARD I met masker

Behandeling ZEITGARD I met de Serox Instant Result masker

Onmiddellijk zichtbaar en merkbaar Anti-Age effect reeds vanaf eerste gebruik. U ervaart direct een gladdere, strakkere en verfijning van de huid. Dit is zichtbaar tot 12 uur na de behandeling en dan ook ideaal voor de dag dat u er fris, jong en zichtbaar beter uit wilt zien. Bijvoorbeeld voor een feestje, bruiloft of gewoon een spannende date.  Wij garanderen een duidelijk zichtbaar effect, indien dit niet het geval is krijgt u de gehele behandeling gratis. 

1. Huidzuivering

Met het Zeitgard I borstelapparaat wordt de huid grondig en toch zacht gereinigd. Door de oscillerende werking met afgeronde haren, een blauwe borstel voor de normale huid en de roze borstel voor de gevoelige huid en bijpassende reinigingsgel is dit voor iedere huid geschikt. Bovendien heeft de micro-silver dat in de haren is geimplanteerd een zuiverende werking. De reiniging is onderverdeeld in drie tijdzones. Na de reiniging wordt een lotion gebruikt om de zuurgraad te herstellen.

Je huid is heerlijk tot in de poriën gereinigd.

2. Huidactivering

Onmiddellijk na het aanbrengen van het masker stimuleert het plantaardige brandnetelextract de doorbloeding van de huid. Je voelt een verfrissend, kriebelend effect. Anti-Age werkstoffen kunnen optimaal opgenomen en verwerkt worden.

Je teint ziet er frisser en jonger uit. 

3. Gladdere en strakkere huid

Binnen 20 minuten inwerktijd zorgen mineralen voor onmiddellijk zichtbaar en merkbaar effect. Tussentijds laat het hoogwaardige proteïne complex stoffen vrij die de zenuwuiteinden in de zenuwbanen tijdelijk blokkeren.

De huid wordt gladder en strakker. 

4. Diepwerkende Anti-Age verzorging

Een innovatieve combinatie van hyaluronzuur, Q10 en kostbare plantenextracten verzorgt en werkt diep in de huid. De huid wordt fijner en gelijkmatiger.

Hierdoor ontspannen de spieren en worden de uitdrukkingsrimpels gladder. 

Neem uw schoonheid zelf in de hand en stop de tijd!

Duur 30 minuten - € 25,00